Aseet

Handgun

Pelin vakioase, joka löytyy jokaiselta hahmolta. Sisältää loputtomat ammukset ja on hyvä zombien pääosumien jakelemiseen. Huippuunsa päivitettynä aseesta saa todella tehokkaan, jolla pärjää hyvin pomojakin vastaan.

Shot Gun

Tehokas ase, jolla voi vahingoittaa montaa vihollista yhdellä laukauksella. Lataa todella hitaasti, eikä latausaikaa voi nopeuttaa. Tekee pahaa jälkeä lähietäisyydeltä.

Sub Machinegun

Sisältää suuren lippaan ja on tulinopeudellaan tappavin ase. Hyvä käyttää ympäristöjen tuhoamiseen ja pienten herhiläisten tappamiseen. Tähän aseseen löytyy ammuksia monesta kentästä, joten se on hyvä pitää käsien ulottivilla.

Magnum

Yksi tehokkaimmista aseista. Sisältää pienen lippaan ja ammuksia löytyy hyvin vähän kentistä. Kannattaa säästää pomoja varten.

Rocked Launcher

Tämä ase tulee käyttöön mr.X:n viimeistä muotoa vastaan taistellessa. Sisältää ilman päivitystä vain kolme laajalti vahinkoa aiheuttavaa ohjuskärkeä. Todella hidas ladata.

Grenade Launcher

Hyvä ase useiden päälle hönkivien vihollisten kerralla eliminointiin ja tuhoaa ympäristöä myös laajalti. On ainoastaan käyttökelvoton lentäviä vihollisia vastaan.

Bowgun

Tuttu ase Resident Evil 2:sta. Ampuu Sub Machinen tavoin nopeasti, mutta ei aiheuta kovin vahinkoa. Ilman päivittämistä aika hyödytön.

Grenade

Hyvä käyttää useiden vihollisten kerralla eliminointiin. Räjähtää hieman hitaasti, eikä ole yhtä tehokas kuin Grenade Launcher.

Linear Launcher

Tämä ase tulee käyttöön ainoastaan kun taistellaan Alexiaa vastaan. Se ampuu yhden suuren pallosalaman ja latautuu sen jälkeen hitaasti.

Kirjoitti Joni Ahonen

7 kommenttia:

  1. Linear Launcherin saa kyl käyttöön muuallakin, kun ampuu Alexia taistelun aikana oikean puoleisen Linear Launcherin pidike systeemin lamppua...

    VastaaPoista
  2. Saako aseuta tuunaamalla niitä vihollisia??? figureita siis??

    VastaaPoista
  3. Pikkuisia typoja kenties? Shot Gun = Shotgun, Rocked Launcher = Rocket Launcher?

    ja vielä Sub Machinegun = Submachine Gun, tai SMG.

    VastaaPoista
  4. laittakaa tietoo vihollisist!

    VastaaPoista
  5. Ei linear laungheria saa käyttöön jos ampuu oikean puolisen lampun alexia pomossa, siitä saa filen jossa on tietoa linear laungherista.

    VastaaPoista
  6. hand gunista saa liiankin tehokkaan jos kehittää kaikki jutut maxille se tappaa zombin ekasta vaaikka ampuis jalkaan jopa hardilla

    VastaaPoista
  7. MISSÄ ON VIHOLLIS-OSIO!!!!!!!!!!!???????????

    VastaaPoista